CONTACT

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren!

COME|GO
LUMIÈRE
STRUCTUUR
MILHO
 

LAY-OUT

ABOUT

Zolang ik mij al herinner ben ik geboeid door mooie dingen, door dingen die mensen of plekken of landen uniek en anders maken. Onderaan m'n kast stond toen een doos vol tijdschriften, oude en nieuwe, verscheurde en intacte. Vol dingen die ik mooi vond, artikels van inspirerende personen, foto's die ik prachtig vond en huizen in verre landen met de mooiste interieurs en de meest adembenemende uitzichten, geklasseerd in honderden mapjes die ik elk om de beurt kwijt speelde. Weken keek ik uit naar de nieuwe catalogus van IKEA, want daar stonden de boeiendste verhalen in van de meest interessante mensen in de mooiste interieurs op de prachtigste plekken.

Ondertussen ben ik 20 en nog steeds geboeid door mooie dingen, door inspirerende personen en verre landen. Verzamel ik nog steeds van alles en nog wat maar kan ze niet meer kwijtspelen dankzij instagram, pinterest en screenshots. 

Al van jongs af aan kreeg ik de kans om met 'mooie' dingen bezig te zijn, ik volgde de opleiding schoonheidsverzorging en leerde de magie van make-up kennen maar evengoed het belang van een verzorgde huid. Ik volgende fotografie in avondschool en leerde daar de impact van photoshop kennen maar evengoed hoe belangrijk de originele foto is. Ik volg interieurvormgeving en leer daar de impact van architectuur kennen, maar evengoed het belang van luisteren en kijken naar mensen om dan de beste resultaten te verkrijgen. Deze ervaringen leren mij anders kijken naar mensen, naar dingen, naar plekken. Mijn fotografieleerkracht noemde het ooit 'een kinderlijke kijk op de dingen', en deze kijk wil ik hier graag delen. 

 

CITY GUIDES

coming soon